Despre noi


Noua chiar ne pasa! Noi nu avem distinctii internationale, insa INCREDEREA este cea mai mare distinctie oferita de clientii nostri.
Sloganul nostru ? Unul dintre pilonii de rezistenta ai oricarei relatii este increderea!

Noi nu lucram cu firme fantoma, depunem banii la timp catre asiguratori si ne asiguram ca beneficiezi de cele mai bune conditii de pe piata.

La Safety Asig ai garantia ca te vom contacta pentru reinnoirea politelor, iar daca nu primesti urmatoarea polita gratis pentru urmatoarele 6 luni (in limita a 300 de lei).

Oferim consultanta in vederea identificarii riscurilor si nevoilor de asigurare pentru fiecare client, asistenta pentru constatatari amiabile si instructiuni pentru fiecare polita, asistenta pentru deschiderea dosarelor de dauna pana la finalizarea acestora. Negociem cu societatile de asigurare primele de asigurare, frecventa ratelor de plata, conditiile contractuale si riscurile asigurate in favoarea clientului nostru. Prezentarea ofertelor si solutiilor se face in raport cu avantajele, riscurile, beneficiile si costurile fiecarui produs in parte. Si te recompensam daca esti clientul nostru fidel.

Asistenta pentru constatari amiabile si instructiuni pentru fiecare polita, Asistenta pentru deschiderea dosarelor de dauna pana la finalizarea acestora.
Safety Asig vrea sa fie brokerul tau personal si partenerul tau de incredere. Clientii nostri cumpara confort, odihna, siguranta, profesionalism, incredere.

handshake

Oferim servicii complete de consultanta in asigurari :

  • Deplasarea la sediul / domiciliu pentru efectuarea inspectiei de risc, culegerea datelor pentru ofertare, achitarea ratelor;
  • Asistenta in vederea completarii constatarilor amiabile de accidenta, a dosarelor de dauna;
  • Oferte comparative de la toate societatile de asigurare din Romania;
  • Gestionarea scadentelor ratelor si a expirarii politelor;

Incheierea politelor se poate face atat la sediul nostru cat si la domiciliul sau sediul clientilor, dupa caz.